Elektrokozmetikai továbbképző tanfolyam

Elektrokozmetikai továbbképző tanfolyam

Bizonytalan vagy az elektrokozmetikai eszközök használatában? Rendszeresen dolgozol készülékekkel, de nem tudod, hogyan aknázd ki maximálisan a bennük rejlő lehetőségeket? Ha szeretnél fejlődni, vagy egyszerűen csak magabiztosságra vágysz a különféle módszerek használatában, akkor látogass el alap és továbbképző tanfolyamaink egyikére.

Elektrokozmetikai arckezelések mestere: továbbképző tanfolyam mikrodermabrázióval, hidroabrázióval, rádiófrekvenciával és elektroporációval

Továbbképző tanfolyamunk fókuszában a legdivatosabb arckezelő módszerek állnak, melyekkel nem csak a piaci elvárásoknak felelhetsz meg, de csúcsra járathatod kozmetikád forgalmát is. Amennyiben érdekel, hogy a mikrodermabrázió miért még mindig az egyik leghatékonyabb eszköz az anti-agingben, vagy pontosan, félrebeszélés nélkül szeretnéd megtudni, hogy az elektroporáció folyamata hogyan is működik, akkor látogass el elektrokozmetika továbbképző tanfolyamunk arckezelési blokkjára.

A képzésen a felsorolt módszerek hatásmechanizmusának elsajátítása mellett megtanulhatod, hogyan illeszd őket meglévő kezelési terveidbe, vagy hogyan találj ki újabbakat. De ötleteket is kaphatsz ahhoz, hogy melyik módszerhez milyen hatóanyagokat használj, hogy maximálisan kiaknázd a kezelésekben rejlő lehetőségeket.

Tanfolyam díja: 24.999 Ft

A tanfolyam napján minden 20000Ft érték feletti készülékre 5000Ft vásárlási kedvezményt biztosítunk a nem akciós termékekből.

Tanfolyam tartalma:

 • Újgenerációs elektrokozmetikai módszerek helye a kozmetikákban
 • A bőr fizikai rétegeire ható eljárások áttekintése
 • Szövetek válaszreakciói az egyes eljárásokra
 • Mikrodermabráziós kezelések
 • Hidroabráziós bőrhámlasztás
 • Rádiófrekvenciás bőrfiatalítás
 • Tűnélküli mezoterápia elektroporációval
 • Hatóanyagok és az egyes módszerek kapcsolata

Mikor érdemes eljönnöd?

 • Ha már használsz elektrokozmetikai eszközöket és tapasztalataidat szeretnéd mester szintre emelni
 • Ha már régóta dolgozol kozmetikai készülékekkel és eszköztárad frissítésén gondolkodsz
 • Ha pályakezdő vagy és több tudásra van szükséged, mint amit az iskolában tanultál

Melyik elektrokozmetika tanfolyamon ajánlott részt venned előtte?

A képzésen történő részvételhez ajánlott az Elektrokozmetika alapok tanfolyam elvégzése

Szükséges-e modellt hozni a tanfolyamra?

Nem szükséges

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

Az egyes elektrokozmetikai módszerek hatásmechanizmusát és bőrre gyakorolt hatásait bemutató dokumentáció

 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!

 

A tanfolyam elvégzése esetén

„Elektrokozmetikai arckezelések mestere”

elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.


Tanfolyam értékelése:

Átlagon felüli (10 értékelés alapján)

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Solanie MesoPeptide - Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül tanfolyam

Ismerkedj meg a Solanie legmodernebb kozmetikai NNR (No Needle Rejuvenation) technikájával, mely peptidekre épülő kezelési protokolljával a bőr megsértése nélkül a mezoterápiás kezelések hatékonyságát kínálja számodra.

Részletek

Dermabráziós eszközválasztás aranyszabályai és bőrfiatalító kezelések

A mikrodermabrázió nélkülözhetetlen kelléke a bőr peelingjével együtt járó bőrfiatalító kúráknak. Kristályos, vagy gyémántfejes? Látgass el tanfolyamunkra, hogy megtudd a módszerek közti különbséget és megválaszoljuk ezt az örök dilemmát.

Részletek

Elektrokozmetikai alaptanfolyam

Bizonytalan vagy az elektrokozmetikai eszközök használatában? Rendszeresen dolgozol készülékekkel, de nem tudod, hogyan aknázd ki maximálisan a bennük rejlő lehetőségeket? Ha szeretnél fejlődni, vagy egyszerűen csak magabiztosságra vágysz a különféle módszerek használatában, akkor látogass el alap és továbbképző tanfolyamaink egyikére.

Részletek

Mesopen és Dermaroller tanfolyam

Napjaink egyik legnépszerűbb kezelése a kollagén indukciós terápia, mely a kozmetika és a bőrgyógyászat határterületén mozgó beavatkozás. Segítségével látványos eredmény érhető el, használatához azonban ajánlott tanfolyamot végezni.

Részletek