Cukorpaszta praktikák és technikák

Cukorpaszta praktikák és technikák

A tanfolyamon megismerkedhetsz a cukorpaszta technikával, hogy vendégeidnek egy új, a gyantához képest kevesebb fájdalommal járó alternatívát is ajánlhass szalonodban. A gyakorlati bemutató segítséget nyújt, hogyan tudod a leghatékonyabban és leggyorsabban használni ezt az eljárást. 

Manapság a kozmetikákban egyre több szakember használ Cukorpasztát a vendégei szőrtelenítésére. A Cukorpaszta kíméletesebb a hagyományos gyantáknál és nem okoz allergiás tüneteket, hiszen teljesen természetes anyagokból készül. A Cukorpaszta előnye, hogy 25-26 fokon kiválóan kenhető, ezért a bőrt nem égeti. Ezen kívül nem károsítja az ép hámréteget, a cukorpasztába csak a szőrszál maga és az elhalt hámsejtek tapadnak bele. A cukor vízzel oldható, így az esetlegesen a bőrre ragadt pasztadarabkákat könnyel el tudjuk távolítani.

További előnye, hogy többször is visszatérhetünk ugyanarra a felületre egymás után, míg ez a hagyományos gyantával nagy fájdalommal jár. A Cukorpaszta tartósan és tökéletesen eltávolítja a szőrt a legkisebb fájdalmat okozva a vendégnek. Tanfolyamunkon egy profi kozmetikus szakember segítségével könnyen elsajátítható a technika. Mivel a résztvevők egymáson gyakorolnak, a kozmetikusok saját bőrükön tapasztalhatják meg a Cukorpaszta használatának előnyeit.

Cukorpaszta tanfolyamunkon kozmetikus végzettséggel rendelkező szakemberek illetve kozmetikus tanulók vehetnek részt!

Tanfolyam díja: 23.999 Ft

A tanfolyam napján 10% kedvezmény jár az Alveola Waxing termékekre. (Az aktuálisan futó kedvezményekkel nem vonható össze.)

A tanfolyam tartalma:

  • A cukorpasztázás elméleti alapjai
  • A cukorpaszta gyakorlati bemutatása
  • Alkalmazásának előnyei
  • Gyakorlás

Mikor érdemes eljönnöd?

  • Ha szeretnéd megtanulni ezt a gyantánál kevésbé fájdalmas szőrtelenítési módszert
  • Ha szeretnél érzékeny bőrű vendégeidnek egy kíméletes szőrtelenítési eljárást bevezetni a szalonodban
  • Ha már próbálkoztál a pasztázással, de segítségre van szükséged a gyakorlatban

Milyen segédanyag jár a tanfolyamhoz?

A tanfolyamhoz segédanyag nem jár, de jegyzetkészítésre van lehetőség

Kell-e modellt hozni?

A képzésen a gyakorlást a résztvevők elsősorban egymáson végzik. Ha van lehetőséged, kérd meg egy hölgy ismerősöd, hogy legyen a modelled, így több lehetőséged van a tanfolyam napján gyakorlásra. Modelled érkezhet később, 12 órára

Kell-e eszköz vagy anyagot hozni?

A képzésre minden anyagot és eszközt biztosítunk.

  

A tanfolyam elvégzése esetén

„Cukorpaszta praktikák és technikák tanfolyam”

elvégzését igazoló tanúsítványt és oklevelet állítunk ki.

 

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2023/000773 

A feltüntetett tanfolyami levásárlások és egyéb kedvezmények az Alveola Beauty Akadémia szervezésében történő képzésekre vonatkoznak. A regionális tanfolyamok esetében, az esetleges levásárolhatóságról érdeklődj a szervező partnernél!


Tanfolyam értékelése:

Átlagon felüli (27 értékelés alapján)

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Bevezetés a Solanie szépségkoncepció világába alaptanfolyam

Ismerkedj meg a népszerű magyar termékcsaláddal, mely lehetőséget ad arra, hogy vendégeid igényeit magas minőségű kozmetikumokkal és hozzáadott szolgáltatásokkal kényeztesd. A tanfolyamon megismerheted a Solanie alap termékeit.

Részletek

Cukorpaszta praktikák és technikák - intimgyanta tanfolyam

A tanfolyamon megismerkedhetsz a cukorpaszta technikával, hogy vendégeidnek egy új, a gyantához képest kevesebb fájdalommal járó alternatívát is ajánlhass szalonodban. A gyakorlati bemutató segítséget nyújt, hogyan tudod a leghatékonyabban és leggyorsabban használni ezt az eljárást. Tanfolyamunk végén lehetőséget nyújtunk jelentkezőink számára, hogy elsajátítsák cukorpasztával illetve más gyantával az intimgyantázás fortélyait.

Részletek

Kiscsoportos intimgyanta tanfolyam

A terület érzékenysége miatt a folyamat nagy gyakorlatot és minél kíméletesebb, gyorsabb munkát kíván. Ehhez nyújtunk profi segítséget kiscsoportos (három fős )tanfolyamunkon, mely megfelelő, személyes közegben biztosítja a lépések elsajátítását szakoktató segítségével.

Részletek