LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Mindenünk a cukorpaszta! Tudd meg miért!

2019. június 27.

Bizonyára hallottál már az új szőrtelenítési eljárásról, a cukorpaszta technikáról, amely valójában egy cukorból készült paszta és nem utolsó szem előtt tartandó előnye, hogy környezetbarát! Valljuk be, szerencsére egyre többen tartják ezt a szempontot is fontosnak, mi pedig miért ne nyújthatnánk számukra minden szolgáltatásunkból a legjobbat, hogy sokáig visszatérő, elégedett vendégeink legyenek.

Azt gondolnánk, hogy a cukorpaszta valami 21. századi újdonság, amelynek használata a környezetkímélés jegyében terjed egyre jobban, ez azonban nem így van. A módszert már időszámításunk előtt is alkalmazták. Feltételezések szerint ez lehet a legrégebbi szőrtelenítési módszer.

A cukorpaszta kíméletes a bőrhöz, csak a szőrszálat távolítja el, a bőr felső rétegeit nem. Elkerülhetők a mikrosérülések, amelyeken keresztül bejuthatnak a kórokozók.

Csak hogy az előnyök sorának még ne legyen vége ...

A bőr szőrtelenítés után bársonyossá válik, az esetleges cukorpaszta maradékok egy nedves kendővel eltávolíthatók, így nincs szükség gyantalemosó olaj használatára, amelyet - különösen a nyári időszakban - nem túl kellemes még a kozmetikázás után is órákig magunkon (esetleg nadrágunkon, ruhánkon) tudni ...

A módszer 3–6 hétre szólóan sima bőrt eredményez, az eljárás rendszeres szőrtelenítés után teljesen fájdalommentessé válik még a test érzékenyebb (hónalj, arc és intim) területein is.

Az előnyök felsorolását nehéz abbahagyni... A cukorpaszta mindennél alaposabban és kíméletesebben eltávolítja a szőrt, mivel állagának köszönhetően körülfogja a legkisebb szőrszálakat is, amelyek végül a szőr növekedésével megegyező irányban távolíthatóak el. Randevú előtt is elvégezhető a kezelés, így hölgy vendégeinknek nem kell pöttyös lábait takargatnia a szélben fellibbenő csodás nyári ruhájában.

Természetes összetevőinek köszönhetően a cukorpaszta minden bőrtípusra alkalmazható, nem vált ki bőrirritációt.

Valami pozitívum esetleg kimaradt még ... ?

Ha nem szívesen nyúlsz kézzel a cukorpasztához, akkor alkalmazhatsz spatulát, kesztyűt, és textil lehúzó csíkot is. Találd meg a számodra is legkellemesebb módszert és gyűjtsd össze magadnak a legelégedettebb vendégeket!

Ha szeretnél megismerkedni a cukorpasztázás technikájával, vagy nem érzed magad eléggé magabiztosnak a gyakorlatban, látogass el szőrtelenítő tanfolyamainkra. Gyere, tanulj, gyakorolj, kérdezz! Oktatóink megmutatják a helyes technikát, azonnali visszajelzést, maximális támogatást kapsz és mindezt jó hangulatban, kellemes környezetben az Alveola Beauty Akadémián!

Cukorpaszta tanfolyamainkról itt tájékozódhatsz.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Kozmetikus tanfolyamok neked vagy barátnődnek ingyenesen

2018. április 18.
Szeretnéd felfrissíteni tudásod, vagy érdekel esetleg új tanfolyami témáink egyike?Akkor a legjobb helyen jársz. Beauty Akadémiánkon ugyanis most kedvezményesen vehetsz részt tanfolyamainkon és bővítheted ismereteid a tavaszi megújulás és a felfrissülés időszakában.

IV. Long Lashes Championship 2019

2019. június 17.
Ismét eljött az idő, hogy szempillaépítő tudásod összemérd a legjobbakkal. Méghozzá idén ősszel a Long Lashes Magyar szempillaépítő Bajnokságán, mely immáron IV. alkalommal kerül megrendezésre.