LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Sminktanfolyam instára? Ilyen is van

2019. május 10.

Egy jó fotó többet mond ezer szónál, így megéri legjobb formád mutatni bármilyen képről is legyen szó. Ahhoz pedig, hogy Instás és Face-es képeiden tündökölni tudj egy erre specializált sminktanfolyammal kedveskedünk neked, melyhez a témában jártas Schlovicskó Katinál nem is ajánlhatnánk jobb oktatót neked.

Valószínűleg már hallottál arról, hogy azok a hölgyek, akik odafigyelnek öltözködésükre, személyiségükhöz megtalálják a leginkább illő ruházatot és mindezt megkoronázzák egy a stílusukhoz leginkább passzoló sminkkel, azok sokkal sikeresebbek a magukra kevésbé odafigyelő társaiknál.

Az olykor sorsdöntő első benyománál többször alakítanak ki magukról jobb képet, így hatékonyabban is tudnak érvényesülni nem csak az üzleti, de a magánéletben is. Legújabb Insta smink tanfolyamunkon egy a divatfotózások és a kifutók világában is jártas sminkmestertől Schlovicskó Katalintól tanulhatod meg azokat a fortélyokat, melyekkel személyiségedhez és a fotókhoz szükséges legideálisabb sminket tudod elkészíteni magadnak. Mindezt úgy, hogy az ne csak a valós életben, de az elkészített képeken is tökéletesen mutasson, akár a social mediában, vagy egy Önéletrajzban használod fel azt.

Ha az Instán és a Face-en éled a mindennapjaid, vagy csak egyszerűen fontos a karriered szempontjából, hogy mindig a legjobb formád mutasd, akkor nálunk a helyed!

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

NOTE sminktanfolyamok tavasszal rögtön 2 témával

2018. február 6.
Új oktatóval és két különleges témával is találkozhatsz megújult tanfolyami tematikánkban. A csapatunkhoz újonnan csatlakozott és a szakmában méltán elismert Makovits Dóra divatsminkes a szem és szájformák korrigálása és az eltérő arcformák sminkelésének alapjai témakörökben oktat legújabb NOTE és már klasszikusnak számító Malu Wilz termékeinkkel.

Mature Skin sminktanfolyam - Érett bőr sminkelése

2019. január 21.
Az idő múlásával bőrünk dehidratálttá válik, megereszkedik. Ami korábban előnyös volt smink szempontjából, már nem mindig áll jól. Változik ízlésünk, és érett korú nőként más árnyalatokat ajánlott választani a sminkeléshez. 

Szempilla tanfolyam Szabó Ritával

2019. május 6.
Az 1-6D műszempilla építés világába kalauzol el legújabb oktatónk Szabó Rita, aki számos nemzetközi versenyen bizonyította hozzáértését ehhez a különleges szakmához. Ha készen állsz, hogy a pillaépítés fortélyait az egyik legjobb dizájnertől lesd el, akkor most akadémiánkon számos tanfolyamon megteheted ezt.