LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Mature Skin sminktanfolyam - Érett bőr sminkelése

2019. január 21.

Az idő múlásával bőrünk dehidratálttá válik, megereszkedik. Ami korábban előnyös volt smink szempontjából, már nem mindig áll jól. Változik ízlésünk, és érett korú nőként más árnyalatokat ajánlott választani a sminkeléshez.

A meglévő mimikai és degenerációs ráncok elmélyülnek, a bőr elkezd megereszkedni, így az addig jól bevált sminktechnikánkon kénytelenek vagyunk változtatni. 
Természetesen nagyon fontos a bőr rendszeres ápolása, de nem árt, ha van a tarsolyunkban egy sminktechnika, amit magabiztosan tudunk alkalmazni a hétköznapok során. A tökéletes smink-végeredmény eléréséhez fontos ismernünk arcunk adottságait, és azokat az arcápolási termékeket és dekorkozmetikumokat, amelyek kifejezetten az érett bőr ápolására, sminkelésére valók. A helyzet nem könnyű, sokan tanácstalanul állnak a drogériák sminkpolcai előtt, hiszen arcápolási termékek és dekorkozmetikumok milliói állnak rendelkezésre, a számunkra tökéletes termékek és az évszaktípusunknak megfelelő színárnyalat megtalálása azonban nem könnyű kihívás!

Ha szeretnéd elsajátítani a korodnak, bőrtípusodnak és arcformádnak legmegfelelőbb sminkelési praktikákat - mindezt egy profi sminkmester iránymutatásainak megfelelően - gyere el MATURE SKIN SMINKTANFOLYAM - ÉRETT BŐR SMINKELÉSE” tanfolyamunkra.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Új szempilla lifting tanfolyamok

2018. december 13.
Már jelentkezhetsz legújabb szempilla formázó tanfolyamainkra, melyek fő témája a lifting. A speciális eljárással a természetes pillaszálakat a tövüknél emeljük meg, így nyitva ki a szemeket és téve kifejezővé a tekintetet.

Kozmetikus tanfolyamok télre

2018. november 12.
Ugyan a karácsony előtti téli időszak már inkább a munkáról, mintsem a tanulásról szól, de pár új téma miatt igazán megéri Beauty Akadémiánkra ellátogatni. Kozmetikus tanfolyamaink között nem csak a téli kezelésekre szabott képzésekkel találkozhatsz, hanem a Solanie legújabb MesoPeptide sorozatával is megismerkedhetsz.

Burucz Veronika interjú: hogyan lettem Szépségtanácsadó

2018. szeptember 13.
Miért lettél sminkes/szempilla-építő?  Igazi alkotómunka számomra a pillaépítés, és a sminkelés. Szeretem az embereket, szeretek adni magamból egy kicsit, hogy Ők többek legyenek! Számomra az elégedett, és mosolygós Vendégnél fontosabb dolog ebben a szakmában nincs! Örülök, hogy átformálhatom őket és bíztató látnom, hogy kicsit NŐBBNEK érzik magukat, amikor elköszönünk egymástól!