LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Új szempilla lifting tanfolyamok

2018. december 13.

A Long Lashes és RefectoCil márkáknál is elérhető képzések nem csak különleges megjelenést biztosítanak a vendégeknek, de extra szolgáltatást is jelentenek a szépségszalonoknak. Arról nem is beszélve, hogy elérhetővé teszik azt a különleges eljárást azoknak a szépülni vágyó vendégeknek, akik bőre érzékeny a mesterséges pillaszálak építése során alkalmazott ragasztókra.

Az új szempilla lifting tanfolyamokra már jelentkezhetsz az alábbi linkeken:

 

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Műszempilla tanfolyam és műszempilla építés 1-től 6D-ig

2018. november 6.
Amennyiben még csak most bontogatod szárnyaid, vagy már végzett szempilla dizájnerként dolgozol csak nehezen igazodsz el a különböző D-k világában, akkor téli tanfolyamaink között biztosan megtalálod a tudásod továbbfejlesztéséhez legmegfelelőbbet.

Long Lashes Szempillaépítő MAGÁNOKTATÁS az Alveola Beauty Akadémián

2018. június 4.
Ha azt szeretnéd, hogy 100%-ban csak Rád figyeljenek, és nem akarsz várni arra, hogy Te kerülj sorra a többiek mellett a gyakorlásra, akkor most van egy remek hírünk számodra.

NOTE sminktanfolyamok tavasszal rögtön 2 témával

2018. február 6.
Új oktatóval és két különleges témával is találkozhatsz megújult tanfolyami tematikánkban. A csapatunkhoz újonnan csatlakozott és a szakmában méltán elismert Makovits Dóra divatsminkes a szem és szájformák korrigálása és az eltérő arcformák sminkelésének alapjai témakörökben oktat legújabb NOTE és már klasszikusnak számító Malu Wilz termékeinkkel.