LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Szőrtelenítő tanfolyamok nyárra, mert a szezon vitathatatlanul elkezdődött

2019. június 17.

A nyár kérdezés nélkül érkezett meg

Intimgyanta tanfolyamok

Az intim területek szőrtelenítése nagy odafigyeléssel és válogatott alapanyagokkal végezhető eljárás, mely speciális tudást igényel. Mielőtt nekilátsz érdemes a technika elsajátítására időt szánnod, hiszen a különféle gyantákkal máshogy kell dolgoznod. Arról nem is beszélve, hogy hölgyeken, vagy urakon dolgozol éppen.

Képzéseink között nyáron is több tanfolyamot találsz, ahol a hagyományos és cukorpasztás technikát is elsajátíthatod.

Cukorpaszta tanfolyamok

A szakemberek körében az egyik legnépszerűbb szőrtelenítési módszer a cukorpasztázás. Közkedveltségét az eljáráshoz alkalmazott természetes alapanyagának köszönheti, mely bőrbarát és szinte fájdalommentes módon távolítja el a nemkívánatos szőrszálakat. A cukorpaszta használatát azonban érdemes elsajátítani, ugyanis az anyag különböző hőmérsékleteken, páratartalom mellett eltérő módon viselkedik. Arról nem is beszélve, hogy kezelése sem egyszerű.

Nyári tanfolyamaink között a cukorpasztás szőrtelenítés csínját bíját is megtanulhatod. Jelentkezz még ma.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

IV. Long Lashes Championship 2019

2019. június 17.
Ismét eljött az idő, hogy szempillaépítő tudásod összemérd a legjobbakkal. Méghozzá idén ősszel a Long Lashes Magyar szempillaépítő Bajnokságán, mely immáron IV. alkalommal kerül megrendezésre.

Újabb sikerek az Alveola Beauty Akadémián!

2018. szeptember 17.
Örömmel jelenthetjük be, hogy immáron 6. és 7. szépségtanácsadó képzésünk diákjai tettek sikeres OKJ vizsgát 2018. szeptember 14-én az Alveola Beauty Akadémián. Mind az elméleti, mind pedig a gyakorlati vizsgán is kiemelkedő végeredmények születtek. Az Alveola csapata ezúton kíván további nagyon sikeres munkát Nektek, Szépségtanácsadóknak.