LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Nyakunkon az őszi-téli kezelések időszaka, és még nem vagy felkészülve...?

2019. október 7.

Az egészséges, ragyogó bőr egyik egyszerű titka a rendszeres ápolás, melynek a hidratálást megelőzően fontos lépése a bőr elhalt hámsejtjeinek eltávolítása. A hagyományos és sokak által ismert és alkalmazott mechanikai peeling nem tudja kellőképpen megnyitni a bőr szerkezetét, így a hatóanyagok bejuttatása sem megfelelően biztosított. Ennek elérésére a megoldás egy professzionális módszer, a vendégek által kevésbé ismert kémiai hámlasztás.

Az eljárás különböző formáit évtizedek óta alkalmazzák az esztétikai orvoslásban, és már több mint húsz éve a kozmetikában is szembetűnő eredményeket érnek el vele, így e plusz szolgáltatásról kozmetikusként sem kell lemondanunk.

A bőr egy olyan különleges szervünk, amely folyamatos megújulásra, megszépülésre képes. Miért ne használnánk ezt a csodás természet adta képességét a kozmetikánkban?

A bőr korai öregedését többek között a helytelen életmód, a rendszertelen, nem megfelelő összetételű táplálkozás, a kevés folyadékbevitel, a dohányzás és egyéb káros szenvedélyek, a mozgásszegény életmód, a stressz, a bőrt érő rendszeres UV-sugárzás, a szoláriumozás, a nem megfelelő kozmetikumok használata okozza.

A bőr fiatalítására, a fiatal bőr állapotának megőrzésére, valamint egyes bőrproblémákra nyújt tökéletes megoldást a savas hámlasztás, melynek során eltávolíthatók a felhalmozódott elhalt szarusejtek, melyek gátolják a bőrlégzést és a hatóanyagok bőrbe jutását, emellett azonnali bőrmegújulási folyamatot indít meg azáltal, hogy a hámréteg legalsó sejtsoraiban található sejtek gyorsabban osztódnak és szabad utat kapnak a bőrfelszín felé.

Az AHA savak felfrissítik a bőrt. A hámsejtek közötti kötéseket gyengítik, így azok között az összetartó erő jelentősen csökken, ezáltal gyorsabbá válik az elhalt hámsejtek leválása. Vékonyabb lesz a szaruréteg, fokozódik az anyagcsere, amely a hámréteg élettani működéseit javítja és hatással van a hám alatti rétegekre is, az irharéteg rostképző sejtjeire is hat, ezáltal fokozódik a rostképzés és a hialuronsav mennyisége a bőrben.
A bőr fiatalítására, a bőrfelszín frissítésére, heges bőrfelület kezelésére, apró ráncok halványítására, aknés bőrkép javítására tökéletesen alkalmasak a Solanie AHA peel termékei. Az eredmény egy szép egyenletes bőrréteg.

AHA savakkal történő legoptimálisabb eredményt a kúraszerű alkalmazásával lehet elérni, mely három szakaszra osztható. Ennek biztonságos alkalmazása szakképzett kozmetikus feladata. Hogyan valósítsd ezt meg a gyakorlatban? A titkokat megismerheted és elsajátíthatod a "Ránckezelés és folthalványítás kompromisszumok nélkül" tanfolyamunkon. Kozmetikusmesterünktől megtanulhatod a kúra felépítését, az indikációkat és kontraindikációkat, emellett apró gyakorlati trükköket is elleshetsz!

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Mindenünk a cukorpaszta! Tudd meg miért!

2019. június 27.
Bizonyára hallottál már az új szőrtelenítési eljárásról, a cukorpaszta technikáról, amely valójában egy cukorból készült paszta és nem utolsó szem előtt tartandó előnye, hogy környezetbarát! Valljuk be, szerencsére egyre többen tartják ezt a szempontot is fontosnak, mi pedig miért ne nyújthatnánk számukra minden szolgáltatásunkból a legjobbat, hogy sokáig visszatérő, elégedett vendégeink legyenek.

Szempilla tanfolyam Szabó Ritával

2019. május 6.
Az 1-6D műszempilla építés világába kalauzol el legújabb oktatónk Szabó Rita, aki számos nemzetközi versenyen bizonyította hozzáértését ehhez a különleges szakmához. Ha készen állsz, hogy a pillaépítés fortélyait az egyik legjobb dizájnertől lesd el, akkor most akadémiánkon számos tanfolyamon megteheted ezt.

Sminktanfolyam instára? Ilyen is van

2019. május 10.
Egy jó fotó többet mond ezer szónál, így megéri legjobb formád mutatni bármilyen képről is legyen szó. Ahhoz pedig, hogy Instás és Face-es képeiden tündökölni tudj egy erre specializált sminktanfolyammal kedveskedünk neked, melyhez a témában jártas Schlovicskó Katinál nem is ajánlhatnánk jobb oktatót neked.