LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Szempilla tanfolyamok: amit most tanulsz, azzal az ünnepek előtt már pénzt kereshetsz

2019. október 30.

Ha még nem próbáltad a szálankénti szempillahosszabbítást, akkor épp itt az ideje, hogy belevágj. Ezzel a jól jövedelmező szolgáltatással ugyanis teljessé teheted szalonod kezelési kínálatát. Arról nem is beszélve, hogy aki pillára jön azt később arckezelésekre is meginvitálhatod. Tekintsd át őszi/téli tanfolyami kínálatunkat és kezdj el pillázni most!

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Műszempilla tanfolyam és műszempilla építés 1-től 6D-ig

2018. november 6.
Amennyiben még csak most bontogatod szárnyaid, vagy már végzett szempilla dizájnerként dolgozol csak nehezen igazodsz el a különböző D-k világában, akkor téli tanfolyamaink között biztosan megtalálod a tudásod továbbfejlesztéséhez legmegfelelőbbet.

Szempilla tanfolyamok - Pilla nélkül nem élet, az élet

2019. október 15.
Az elmúlt időszakban hatalmas érdeklődés övezte a szempillaépítő tanfolyamainkat! Gyere el hozzánk és tanuld meg Te is a szálankénti szempillaépítést, hogy az ünnepi időszakra új szolgáltatást tudj nyújtani vendégeidnek. Ha már jó vagy a pillázásban, akkor is tudunk Neked tanfolyamot ajánlani, ahol tökéletesítheted a már meglévő tudásod. 

Szempilla tanfolyam Szabó Ritával

2019. május 6.
Az 1-6D műszempilla építés világába kalauzol el legújabb oktatónk Szabó Rita, aki számos nemzetközi versenyen bizonyította hozzáértését ehhez a különleges szakmához. Ha készen állsz, hogy a pillaépítés fortélyait az egyik legjobb dizájnertől lesd el, akkor most akadémiánkon számos tanfolyamon megteheted ezt.