LEGFRISSEBB SZAKMAI HÍREK

Szempilla tanfolyamok - Pilla nélkül nem élet, az élet

2019. október 15.

Az elmúlt időszakban hatalmas érdeklődés övezte a szempillaépítő tanfolyamainkat! Gyere el hozzánk és tanuld meg Te is a szálankénti szempillaépítést, hogy az ünnepi időszakra új szolgáltatást tudj nyújtani vendégeidnek. Ha már jó vagy a pillázásban, akkor is tudunk Neked tanfolyamot ajánlani, ahol tökéletesítheted a már meglévő tudásod.

KAPCSOLÓDÓ HÍREK

Műszempilla tanfolyam és műszempilla építés 1-től 6D-ig

2018. november 6.
Amennyiben még csak most bontogatod szárnyaid, vagy már végzett szempilla dizájnerként dolgozol csak nehezen igazodsz el a különböző D-k világában, akkor téli tanfolyamaink között biztosan megtalálod a tudásod továbbfejlesztéséhez legmegfelelőbbet.

Long Lashes Szempillaépítő MAGÁNOKTATÁS az Alveola Beauty Akadémián

2018. június 4.
Ha azt szeretnéd, hogy 100%-ban csak Rád figyeljenek, és nem akarsz várni arra, hogy Te kerülj sorra a többiek mellett a gyakorlásra, akkor most van egy remek hírünk számodra.

Kozmetikus tanfolyamok télre

2018. november 12.
Ugyan a karácsony előtti téli időszak már inkább a munkáról, mintsem a tanulásról szól, de pár új téma miatt igazán megéri Beauty Akadémiánkra ellátogatni. Kozmetikus tanfolyamaink között nem csak a téli kezelésekre szabott képzésekkel találkozhatsz, hanem a Solanie legújabb MesoPeptide sorozatával is megismerkedhetsz.