OKTATÓINK

Szabó Rita

Szabó Rita

Kozmetikus, sminktetováló, szempilla - és szemöldöképítő

Bemutatkozás

Kozmetikus, sminktetováló, szempilla - és szemöldöképítő vagyok.
Mindezeket nemcsak szenvedélyesen szeretem csinálni, de immár oktatom is.
Szempilla hosszabbítással és stylinggal 2010-óta foglalkozom.

Londonban, Rómában és számos más európai versenyen és továbbképzésen volt alkalmam fejleszteni a tudásomat.

Krakkóban, az Európa Kupán második lettem Volume kategóriában 2015-ben, később Svájcba már oktatóként hívtak meg, majd ugyanazon év decemberében megrendeztük az első szempilla-stylist versenyünket a Moszi közreműködésével, ahol a szervezői szerepen túl mint zsűritag is részt vettem.

 Az első Szempilla-Styling naptár 2016-ban jelent meg, és roppant büszke vagyok arra, hogy több kiváló oktató munkája közül végül az enyém került a naptárba. 2016 januárjában előbb Krakkóban, majd Budapesten Nelly Somina irányításával vettem részt a „Mega Volume” képzéseken, ugyanebben az évben a „Beauty Forum Hungary V. Szempilla-hosszabbító kupán” - újabb szakmai felkérésre-, szintén zsűritagként vettem részt.

2016 Decemberben megkaptam a MOSZI-tól az év Szempilla-Stylistja kitüntetést.

Számos televízós és rádiós felkérést kaptam, korábban a Sláger Fm-en saját rovattal, illetve a SzalonSkicc című szépségszalon-realityben.

Örömmel fogadom a műsorok felkéréseit, hiszen ezek mind kiváló lehetőséget adnak a hölgyek számára, hogy ezt a csodálatos szakmát, és a szempilla hosszabbítás nagyszerűségét megismerjék.

Oktatásaim, tanfolyamaim ebben a szellemiségben zajlanak, maximális szakmai szinten, ugyanakkor szeretem, ha tanulók oldottan, baráti hangulatban dolgoznak, kifejezetten törekszem a közvetlenségre és arra, hogy az oktatás ideje alatt folyamatos párbeszéd legyen köztem és a tanulók között, hiszen a legfontosabb, hogy merjenek kérdezni oktatás közben, és meglegyen a folyamatos visszacsatolás. Nem szeretem a merevséget, fontos, hogy jó légkörben, oldott hangulatban történjen a képzés.

Egy ilyen tanfolyam után természetesen a tanulóim bármikor, bármilyen szakmai kérdéssel megkereshetnek, folyamatosan nyomon követem a munkáikat és rendelkezésükre állok ha elakadnának, vagy kérdésük adódik.

Az én Ars Poeticam az, hogy akkor lesz maradandó a szakmai tudás, ha az élménnyel társul, és úgy rögzül.

Ha Te is ilyen módon szeretnéd ezt a fantasztikus szakmát megtanulni, gyere el hozzám tanulni.

Tevékenységi terület: Budapest