OKTATÓINK

Schlovicskó Katalin

Schlovicskó Katalin

sminkmester, kozmetikus

Bemutatkozás

1995.-ben végeztem kozmetikusként.
1995-2000. között dr. Terstyánszky Edit bőrgyógyász doktornő mellett dolgoztam mint gyógy-kozmetikus.1996-ban kezdtem meg sminkes tanulmányaimat, 1997-2003.között verseny sminkes voltam, számtalan sminkversenyen vettem részt, rendszerint az első 5 helyezett között végeztem. 3-szor indultam Magyar Beauty bajnokságon.1998.-tól folyamatosan dolgoztam és dolgozom Televíziós műsorokban, dolgoztam az RTL-nek a TV2-nek és az MTV1-nek is, számtalan show, szórakoztató és kulturális műsorban, mint sminkmester. 2006-ban szereztem maszkmesteri végzettséget. 2004.ban szereztem diplomát a szombathelyi Berszenyi Dániel Egyetemen és 2007.-től kezdtem el oktatói pályafutásom. 2007.-ben jelent meg első sminkes könyvem „Arcmemoárok”címmel. 2011.-ben jelent meg második könyvem „A Te napod-a Te esküvői smink stílusod”-címmel.

Folyamosan sminkelek divatbemutatókon és divatlapoknak, esküvői magazinoknak. 1998-2014. között az Estée Lauder világcég magyarországi sminkmestere voltam. 2012. óta saját csapatommal is rendszeresen dolgozunk rendezvényeken(Schlovicskó Kata smink- team). Maszkos munkáimat mozi filmeknél is tudom kamatoztatni ami hatalmas élmény számomra.

Nagyon szeretek oktatni, úgy gondolom nincs nagyobb dolog az Életben mint- Adni. Nagy örömmel és alázattal osztom meg a tudásom tanulóimmal, nincs nagyobb dolog számomra mint látni a kibontakozó tehetséget. A tanulóim sikereinek jobban örülök, mint hajdan a saját verseny sikereimnek, meghatódok amikor látom rajtuk a szorgalmat és a szakma szeretetét. Nagyon szerencsés embernek tartom magam, mert a munkám a hivatásom,a hobbim és a szerelmem egyszerre a kisfiam mellett.

Tevékenységi terület: Budapest

Esedékes tanfolyamai

Szalagavató sminktanfolyam

2020.09.10 10:00

A szalagavató egy csodás ünnepe a mai tiniknek. Gyakori kérdés milyen legyen a szalagavató smink. Ne legyen túl erős, ne legyen túl sok, ne öregítse a fiatalokat, legyen elegáns, üde, fiatalos és mégis alkalmi. Ha érdekel milyen a jó szalagavató smink, gyertek el és játszunk együtt a színek világában!

Részletek

2in1 esküvői sminktanfolyam, tusvonal technikával

2020.08.06 10:00

A tanfolyam egy olyan elméleti és gyakorlati foglalkozást foglal magában, amely során megismerkedhetsz a 2020-as esküvői sminktrendekkel, hogy az elkövetkezendő időszakban naprakész lehess és kifogástalan szolgáltatást nyújthass vendégeidnek életük egyik legemlékezetesebb napján!

Részletek