OKTATÓINK

Schlovicskó Katalin

Schlovicskó Katalin

sminkmester, kozmetikus

Bemutatkozás

1995.-ben végeztem kozmetikusként.
1995-2000. között dr. Terstyánszky Edit bőrgyógyász doktornő mellett dolgoztam mint gyógy-kozmetikus.1996-ban kezdtem meg sminkes tanulmányaimat, 1997-2003.között verseny sminkes voltam, számtalan sminkversenyen vettem részt, rendszerint az első 5 helyezett között végeztem. 3-szor indultam Magyar Beauty bajnokságon.1998.-tól folyamatosan dolgoztam és dolgozom Televíziós műsorokban, dolgoztam az RTL-nek a TV2-nek és az MTV1-nek is, számtalan show, szórakoztató és kulturális műsorban, mint sminkmester. 2006-ban szereztem maszkmesteri végzettséget. 2004.ban szereztem diplomát a szombathelyi Berszenyi Dániel Egyetemen és 2007.-től kezdtem el oktatói pályafutásom. 2007.-ben jelent meg első sminkes könyvem „Arcmemoárok”címmel. 2011.-ben jelent meg második könyvem „A Te napod-a Te esküvői smink stílusod”-címmel.

Folyamosan sminkelek divatbemutatókon és divatlapoknak, esküvői magazinoknak. 1998-2014. között az Estée Lauder világcég magyarországi sminkmestere voltam. 2012. óta saját csapatommal is rendszeresen dolgozunk rendezvényeken(Schlovicskó Kata smink- team). Maszkos munkáimat mozi filmeknél is tudom kamatoztatni ami hatalmas élmény számomra.

Nagyon szeretek oktatni, úgy gondolom nincs nagyobb dolog az Életben mint- Adni. Nagy örömmel és alázattal osztom meg a tudásom tanulóimmal, nincs nagyobb dolog számomra mint látni a kibontakozó tehetséget. A tanulóim sikereinek jobban örülök, mint hajdan a saját verseny sikereimnek, meghatódok amikor látom rajtuk a szorgalmat és a szakma szeretetét. Nagyon szerencsés embernek tartom magam, mert a munkám a hivatásom,a hobbim és a szerelmem egyszerre a kisfiam mellett.

Tevékenységi terület: Budapest

Esedékes tanfolyamai

2in1 őszi-téli sminktanfolyam, évszaktípus meghatározással

2019.10.29 10:00

2019 a színek és a nyitottság éve a sminkek terén! Gyere el és tanuld meg, milyen trükkökkel és ötletekkel teheted izgalmassá a vendégeid sminkjét! Lépj túl a klasszikus sminkelési metódusokon és bátorítsd vendégeidet is arra, hogy merjenek színeket használni.

Részletek

Szilveszteri party smink

2019.11.21 10:00

Közeledve az ünnepekhez, reflektorfénybe kerül a csillogás, az ünnepi ragyogás. Ilyenkor mindenki merészebb és jobban vágyunk az egyedi és különlegesebb sminkekre is, ami fokozza az ünnepi hangulatot. Számtalan ötlet és praktika áll rendelkezésre, hogy mindenki különlegesen gyönyörű legyen az ünnepek alatt. Gyertek el és ismerjétek meg a csillogás fortélyait, hogy naprakészek legyetek 2020-ban is!

Részletek

Szalagavató sminktanfolyam

2019.11.07 10:00

A szalagavató egy csodás ünnepe a mai tiniknek. Gyakori kérdés milyen legyen a szalagavató smink. Ne legyen túl erős, ne legyen túl sok, ne öregítse a fiatalokat, legyen elegáns, üde, fiatalos és mégis alkalmi. Ha érdekel milyen a jó szalagavató smink, gyertek el és játszunk együtt a színek világában!

Részletek