OKTATÓINK

Kovács Nelli

Kovács Nelli

Szempilla designer

Bemutatkozás

2010. októberében sajátítottam el a szempilla hosszabbítás technikáját, és azóta a szerelmese vagyok.
2011-ben szereztem meg a kozmetikus szakmát, és még abban az évben megnyitottam saját vállalkozásomat.
2012-ben részt vettem a Long Lashes márka termék fejlesztésében, az anyagok tesztelésében.
2012. májusától oktatóként folytattam tovább tevékenységemet az Alveola Kft-nél, a Long Lashes Team tagjaként, és a Nemzetközi Kozmetikus Kongresszuson, illetve más szakmai rendezvényeken tarthattam előadást.
2013-tól elindultam a World Of Beauty szépségturné tagjaként, és azóta is, az országot járva adom át tudásomat a szempilla készítő hölgyeknek és ismertetem velük az újdonságokat.
2014-2015-ben a Beauty Forum Lash-style Szempilla-hosszabbító Kupáján zsűritagként tevékenykedtem.
Az elmúlt években már nem csak az alap és a szempilla designer tanfolyamokkal, hanem a szálankénti szemöldök dúsítással és a szempilla hosszabbítás legújabb technikájával, a Volume pillaépítéssel is tovább képeztem magam, mivel ebben a szakirányban is rengeteg az újdonság, mind technikai vonatkozásban, mind az anyagokat, eszközöket illetően.

2016 év elején már egy Mega Volume tréningen is részt vettem, Nelly Soiminától tanulhattam, aki egyenesen Kazahsztánból érkezett hozzánk.

Szeretem a munkám, mert kreatív, változatos, de főként azért, mert nagyon jó érzéssel tölt el, ha a tudásomat úgy adhatom át egy tanfolyam alkalmával, hogy tanulóim onnantól kezdve bátran, magabiztosan végezhetik munkájukat. Rengeteg türelmet és precizitást igényel ez a szakma, de ami inspirál az az, hogy nagyon sok pozitív visszajelzést kapok a tanulóimtól. Ez az, amiért már hivatásnak tekintem a munkám.

Tevékenységi terület: országszerte

Esedékes tanfolyamai

Long Lashes műszempilla építő alaptanfolyam 1D

2023.12.15 10:00

Ismerkedj meg a szempilla építés technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamain és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

Részletek

Long Lashes Russian Volume tanfolyam 2-6D Magánoktatás

2023.11.29 10:00

Ismerkedj meg a volume szempilla hosszabbítás legextrémebb dúsítási technikájával! Sajátítsd el az elméleti és gyakorlati tudást a Long Lashes gyakorlat központú tanfolyamán, most magánoktatás keretén belül és vezesd be szalonodba napjaink legnépszerűbb kozmetikai szolgáltatását!

Részletek