OKTATÓINK

Kelemen Eszter

Kelemen Eszter

szempilla designer, kozmetikus

Bemutatkozás

2011-ben végeztem kozmetikusként. A szakma megszerzését követően egyből kozmetikusként dolgoztam. Számomra a munka rövid időn belül hivatás lett, szorgalmamnak  és kitartásomnak köszönhetően 2012-ben már saját szépségszalononban zépíthettem vendégeim.  Elengedhetetlennek tartom a folyamatos tanulást, önképzést, ezért különböző továbbképző tanfolyamokon képzem magam. 2014-ben megnyertem az országos 3D-s szempillaépítő versenyt.  2015 óta Győr-Moson-Sopron megye Long Lashes oktatóként erősítem az Alveola csapatát. A szempilla építő alap –és továbbképzés mellett, extrem volume, valamint wonderbrow tanfolyamokat is tartok.
 
Az oktatás számomra egy igazán fontos előre lépés, örömmel tölt el, hogy a szempilla építésben szerzett tudásomat és tapasztalatomat másoknak is átadhatom.

Ezúton szeretnék üzenni minden tanulni  vágyó kozmetikusnak, hogy legyetek nyitottak az újdonságokra. Bővítsétek tudásotokat, legyetek a szakma élén, elsők között vegyetek részt a legújabb tanfolyamokon, ezáltal a vendégeitek elégedettek lesznek, és új vendégeket szerezhettek.

Tevékenységi terület: Győr