OKTATÓINK

Valiskó Mária

Valiskó Mária

Kozmetikus mester, vezető Solanie trainer

Bemutatkozás

1989-ben végeztem a Dallos Ida Ipari Szakmunkásképző iskolában Budapesten. Ezután 5 évig a Nívó Fodrász Szövetkezet üzletében dolgoztam egyedüli kozmetikusként egy fodrász mellett. Szakmámat a sport miatt átmenetileg elhagytam, majd 1999-ben tértem vissza az Alveola Kft. munkatársaként.

Magyarországon a kozmetikai szegmensben elsőként kezdtem a területi képviselői hálózat kiépítését, majd 7évig ebben a munkában dolgoztam általános képviselőként, majd a Dr.Spiller márka képviselőjeként. 2006-ban a Parfüméria divízió vezetőjeként az Artdeco és a BeYu márka menedzselése lett a feladatom. Munkám jelentős részét a két brand piaci pozicionálása jelentette, ezen kívül a legnagyobb partnerekkel, a Douglas Parfümériával és Müllerrel való kapcsolattartás és az áruk készletezése volt a feladatom. 2009-ben kislányom születése miatt másfél évre visszavonultam, majd 2011-ben ismét a professzionális piacra tértem vissza és újra a kozmetikus szakemberek kiemelt partnerkapcsolattartója lettem. A Solanie márka megvásárlása óta trénerként és kozmetikus tanácsadóként segítem a termékfejlesztést, részt veszek a televíziós megjelenésekben. Állandó ügyfélkapcsolati partnere vagyok az exkluzív Solanie viszonteladói partnereknek. Megtervezem és felügyelem az in-store kihelyezéseket, speciális ajánlatokkal támogatom munkájukat illetve az általuk szervezett Solanie tanfolyamok megtartásán keresztül segítem forgalmazásukat. Fontosnak tartom a magyarországi kozmetikus szakiskolákban végzett munkámat is, ami lehetővé teszi, hogy a leendő szakembereknek elsőként mutassam be a Solanie márka előnyeit és megismertessem az Alveola számukra is kedvező speciális ajánlatait.
Kedvenc területem ezek mellett a mezoterápiás kezelések. Hiszem, hogy aki igazán megtanulja a hatóanyagok szinergiájának erejét, az mindig a legideálisabb kezelést fogja tudni nyújtani a vendégeinek.

Tevékenységi terület: országszerte

Esedékes tanfolyamai

Solanie MesoPeptide - Bőrfiatalítás tűszúrás nélkül tanfolyam

2020.07.16 10:30

Ismerkedj meg a Solanie legmodernebb kozmetikai NNR (No Needle Rejuvenation) technikájával, mely peptidekre épülő kezelési protokolljával a bőr megsértése nélkül a mezoterápiás kezelések hatékonyságát kínálja számodra.

Részletek