2 napos sminktanfolyam szín- és stílustanácsadással

2 napos sminktanfolyam szín- és stílustanácsadással

Értékes, a mindennapokban használható tudásra vágysz? Amennyiben a válaszod igen, ezt a tanfolyamot pont neked találtuk ki! Tanfolyamunkon két egymást követő napon megismerkedhetsz olyan sminkelési technikákkal, fortélyokkal, amiket könnyedén tudsz alkalmazni a mindennapokban. Az oktatást Sok Csaba sminkmester tartja, akinek a vezetésével valódi make-up és stílus-tudástár birtokába juthatsz.

A tanfolyam díja: 49.999 Ft helyett 39.999 Ft

És ez még nem minden...! Kinek nem ismerős a helyzet, amikor rohanós reggeleken a tükör előtt tanácstalanul válogatja az aznapi ruhát, végül egy teljesen más öltözetben lép utcára, mint amit eltervezett, az eredmény pedig meglehetősen lehangoló. Egész nap feszélyezve érezzük magunkat... Lépj túl ezen, felejtsd el a talpig feketét és a farmer-póló kombót is és gyere el smink-, szín-és stílustanácsadás tanfolyamunkra.

Tanfolyamunkon Sok Csaba személyre szabottan ad Neked tanácsot, nem csak a sminkelést, hanem az öltözködésed, hajviseleted, színeid használatát illetően is.
Itt a tavasz, jön a nyár! Színesedj, gyere el egy fantasztikus hangulatú tanfolyamra, ahol sminkmesterünk 3 témát érint 1 tanfolyam áráért.

Itt a helyed ...

... ha szeretnél mindig csinos, jól öltözött lenni
... ha szeretnéd fejleszteni stílusérzéked
... ha szeretnél pár elismerő pillantást
... ha néhány apró trükk segítségével szeretnél fiatalabbnak kinézni.

Légy a saját stylist-od!


OKTATÓ

Sok Csaba

sminkmester

Hosszú pályafutásom során akkor voltam és vagyok a legboldogabb, ha látom tanítványaim sikerét mind a hazai, mind a nemzetközi szintű versenyeken, vagy tudni tanítványaim eredményes helytállását a pályán. Ez ad számomra oly felszabadító és inspiráló erőt ami mindig megerősít engem abban, hogy tanítanom, oktatnom, továbbadni tudásomat mindig érdemes és fontos.

Tevékenységi terület: országszerte

KAPCSOLATTARTÓ

Németh Petra

+36 20 / 361 1799

oktatas@alveola.hu

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Sminktanfolyam kezdőknek

Szívesen sminkeled magad a hétköznapokban, de valahogy mégis úgy érzed, hogy profi szakember segítségére lenne szükséged abban, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, és ne egyedül kelljen kísérletezned a tükör előtt?

Részletek

Bőrápolás otthon profi módon tanfolyam

Szívesen ápolod otthon bőrödet, de felmerül benned néhány kérdés a kozmetikumokkal és azok pontos használatával kapcsolatban? Tanfolyamunkon profi szakember segít neked személyre szabottan abban, hogy bőrtípusodnak megfelelően elkészítsetek egy rövid diagnózist arcbőrödről, illetve ahhoz tartozóan, egy rövid kezelési tervet.

Részletek

Tabuk nélkül az otthoni szőrtelenítésről tanfolyam

Meggyűlik a bajod az otthoni szőrtelenítéssel? Folyamatosan nehézségekbe ütközöl, de borotválás helyett mégis a gyantát részesíted előnyben?! Profi szakember segítségével mutatjuk be neked a helyes szőrtelenítés folyamatát lépésről-lépésre.

Részletek