Rapid sminktanfolyam profi fotósoknak

Rapid sminktanfolyam profi fotósoknak

Egy jó fotósorozathoz elengedhetetlen egy esztétikusan elkészített,  az előnyös arcvonásokat kihangsúlyozó smink. Légy egy személyben a fotós és a sminkmester a vállalkozásodban!

   

 

Nem kell ezentúl sminkest alkalmaznod a fotózás ideje alatt, Te magad készítheted el a sminket a fotózás témájához leginkább illő színekkel. Gyere el, tanulj sminktrükköket, és azt, hogy hogyan tudod a fotózás szüneteiben a fénylő, elmosódott sminket esztétikusan korrigálni.

Nem kell ezentúl máshoz alkalmazkodnod, és nem kell más ízlésvilágát sem elfogadnod, légy sminkes és fotós egy személyben, légy a magad ura és készíts olyan fotósorozatot, amilyet csak megálmodtál!

Tanfolyam díja: 29.999 Ft

A Malu Wilz és NOTE sminktermékek illetve kiegészítők megvásárolhatóak a www.beauty.hu weboldalon. A tanfolyamon részt vevők egy kupont kapnak ajándékba, mellyel 30% kedvezménnyel vásárolhatnak Malu Wilz és NOTE terméket a www.beauty.hu oldalon. A kupon más akciókkal nem összevonható és egyszeri kedvezményre jogosít.

 

A tanfolyam végén

„Rapid sminktanfolyam profi fotósoknak”

elvégzését igazoló oklevelet állítunk ki.


KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Sminktanfolyam haladóknak

Aki elvégezte a „Sminkeld magad profi módon 1” sminktanfolyamot, és elsajátította már az alapokat, azon résztvevőink számára, újabb kapukat tárunk fel a sminkelés varázslatos világába. 

Részletek

Sminktanfolyam kezdőknek

Szívesen sminkeled magad a hétköznapokban, de valahogy mégis úgy érzed, hogy profi szakember segítségére lenne szükséged abban, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, és ne egyedül kelljen kísérletezned a tükör előtt?

Részletek

Bőrápolás otthon profi módon tanfolyam

Szívesen ápolod otthon bőrödet, de felmerül benned néhány kérdés a kozmetikumokkal és azok pontos használatával kapcsolatban? Tanfolyamunkon profi szakember segít neked személyre szabottan abban, hogy bőrtípusodnak megfelelően elkészítsetek egy rövid diagnózist arcbőrödről, illetve ahhoz tartozóan, egy rövid kezelési tervet.

Részletek

Tabuk nélkül az otthoni szőrtelenítésről tanfolyam

Meggyűlik a bajod az otthoni szőrtelenítéssel? Folyamatosan nehézségekbe ütközöl, de borotválás helyett mégis a gyantát részesíted előnyben?! Profi szakember segítségével mutatjuk be neked a helyes szőrtelenítés folyamatát lépésről-lépésre.

Részletek