Sminktanfolyam kezdőknek

Sminktanfolyam kezdőknek

Szívesen sminkeled magad a hétköznapokban, de valahogy mégis úgy érzed, hogy profi szakember segítségére lenne szükséged abban, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, és ne egyedül kelljen kísérletezned a tükör előtt?

Tanfolyam díja: 29.999 Ft

Kiscsoportos tanfolyamunkon profi sminkoktatónk személyre szabottan mutatja meg neked lépésről-lépésre, hogy hogyan sminkeld magad egyszerűen, de mégis tökéletesen.

Megtanítjuk neked egyénre szabottan, hogy a te arcformádhoz és évszaktípusodhoz mi áll a legjobban.

Különös hangsúlyt fektetünk a bőr tökéletes előkészítésére, letisztítására, ápolására és annak alapozására, az esetleges bőrhibák elfedésére.

Oktatónk megmutatja neked, hogyan hangsúlyozd szemeidet, illetve ajkaidat, melyek azok a színek, amik egyéniségedhez tökéletesen illenek.

 

A Malu Wilz és NOTE sminktermékek illetve kiegészítők megvásárolhatóak a www.alveolashop.hu  weboldalon.


KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Sminktanfolyam haladóknak

Aki elvégezte a „Sminkeld magad profi módon 1” sminktanfolyamot, és elsajátította már az alapokat, azon résztvevőink számára, újabb kapukat tárunk fel a sminkelés varázslatos világába. 

Részletek

Bőrápolás otthon profi módon tanfolyam

Szívesen ápolod otthon bőrödet, de felmerül benned néhány kérdés a kozmetikumokkal és azok pontos használatával kapcsolatban? Tanfolyamunkon profi szakember segít neked személyre szabottan abban, hogy bőrtípusodnak megfelelően elkészítsetek egy rövid diagnózist arcbőrödről, illetve ahhoz tartozóan, egy rövid kezelési tervet.

Részletek

Tabuk nélkül az otthoni szőrtelenítésről tanfolyam

Meggyűlik a bajod az otthoni szőrtelenítéssel? Folyamatosan nehézségekbe ütközöl, de borotválás helyett mégis a gyantát részesíted előnyben?! Profi szakember segítségével mutatjuk be neked a helyes szőrtelenítés folyamatát lépésről-lépésre.

Részletek