Sminktanfolyam kezdőknek

Sminktanfolyam kezdőknek

Szívesen sminkeled magad a hétköznapokban, de valahogy mégis úgy érzed, hogy profi szakember segítségére lenne szükséged abban, hogy a legjobbat hozhasd ki magadból, és ne egyedül kelljen kísérletezned a tükör előtt?

Tanfolyam díja: 29.999 Ft

Kiscsoportos tanfolyamunkon profi sminkoktatónk személyre szabottan mutatja meg neked lépésről-lépésre, hogy hogyan sminkeld magad egyszerűen, de mégis tökéletesen.

Megtanítjuk neked egyénre szabottan, hogy a te arcformádhoz és évszaktípusodhoz mi áll a legjobban.

Különös hangsúlyt fektetünk a bőr tökéletes előkészítésére, letisztítására, ápolására és annak alapozására, az esetleges bőrhibák elfedésére.

Oktatónk megmutatja neked, hogyan hangsúlyozd szemeidet, illetve ajkaidat, melyek azok a színek, amik egyéniségedhez tökéletesen illenek.

 

A Malu Wilz és NOTE sminktermékek illetve kiegészítők megvásárolhatóak a www.alveolashop.hu  weboldalon.


OKTATÓ

Sok Csaba

sminkmester

Hosszú pályafutásom során akkor voltam és vagyok a legboldogabb, ha látom tanítványaim sikerét mind a hazai, mind a nemzetközi szintű versenyeken, vagy tudni tanítványaim eredményes helytállását a pályán. Ez ad számomra oly felszabadító és inspiráló erőt ami mindig megerősít engem abban, hogy tanítanom, oktatnom, továbbadni tudásomat mindig érdemes és fontos.

Tevékenységi terület: országszerte

KAPCSOLATTARTÓ

Németh Petra

+36203611799 +36704085926

oktatas@alveola.hu

KAPCSOLÓDÓ TANFOLYAMOK

Sminktanfolyam haladóknak

Aki elvégezte a „Sminkeld magad profi módon 1” sminktanfolyamot, és elsajátította már az alapokat, azon résztvevőink számára, újabb kapukat tárunk fel a sminkelés varázslatos világába. 

Részletek